TraceCalc Pro

Design för värmekabelsystem för industrirör

TraceCalc Pro är en Windows desktopmjukvara för design av värmekabelsystem. Det tillhandahåller ett användarvänligt gränssnitt som leder dig, steg-för-steg, genom en process för att erhålla bästa värmekabellösning för dit specifika projekt, med hjälp av märkesvaror i världsklass, som nVent RAYCHEM, nVent TRACER och nVent PYROTENAX. TraceCalc Pro tillhandahåller även viktiga värmekabeldesigndata som värmeförlust i rör, antal kretsar, maximal kapslingstemperatur osv, samtidigt som deterbjuder lösningar för automatiserade val av värmekablar och komponenter.
Med TraceCalc Net kan du enkelt göra en egen ritning:
  1. För in systemritningens parametrar.
  2. Tillåt TraceCalc Net att genast föreslå en materiallista (bill of materials, BOM) med exempel på bästa lösnings- och designresultat. Det innefattar korrekta värmekablar, kopplingsset och styr- och övervakningsenheter för dina applikationer. Du kan även manuellt välja andra preferenser.
  3. Skicka in en begäran om prisuppgift, och en försäljare kommer att kontakta dig med ett förslag.
  4. Spara projekt för framtida användning.

TraceCalc Pro erbjuder lättanvändliga standardrapporter för att samla alla resultat i din design för värmekabelsystemet, och ser till att orderbeställning och leverans är både enkla och lätta att förstå.
TraceCalc Pro erbjuder även avancerade verktyg som kretsritningar med flera segment, skräddarsydda ventil- och isoleringstyper, och avancerade redigeringsfunktioner för att fylla dina specifika behov. Du som användare bör vara väl förtrogen med design av värmekabelsystem innan du använder TraceCalc Pro.Detta program är en 30-dagars provversion - du måste registrera dig för att kunna använda det efter 30 dagar. När du har startat provversionen av TraceCalc Pro blir du ombedd att registrera dig. Då du har registrerat dig skickar vi dig valideringskoden.
Om du är en registrerad TraceCalc användare och bara vill uppgradera, laddar du helt enkelt ned och installerar den senaste versionen. Din aktuella registrering och dina programinställningar sparas. Dokument som finn tillgängliga för nedladdning Användarhandbok - Svensk Läs Först

Documents available for download
Connection and Protection