Om oss

nVent

nVent Thermal Management grundmål är att möta kundens behov. I över 50 år har vi insett att innovation och kundens tillfredsställelse är grunden till vår succé.

Därför understryker vi starkt vikten med att känna våra kunder och förutspå marknadens kommande behov. Med över 300 patent registrerade i vårt namn kan man lugnt säga att vi är övertygade. Vi vet att vi genom forskning och utveckling kan hjälpa våra kunder att förbli ledande inom sina olika respektive industrier.

Som en full-service designer och integrerare av optimerade värmehanteringssystem är nVent Thermal Management ett unikt företag. Vi arbetar direkt med våra kunder för att förstå deras utmaningar och behov, så att vi kan designa och bygga ett hanteringssystem för värmekablar med garanterad succé. Genom att förena industriledande teknik från märken som nVent RAYCHEM och nVent PYROTENAX med vårt nVent TRACER-servicemärke kan vi leverera den högsta kvalitet på elektriska värmekabelystem som finns.

Vi erbjuder även kvalitetsprodukter och serviceläsningar för golvvärme, brandskydds-kablage, läcksökning, temperaturmätning och is- och snösmältning för industri-, kontors- och bostadsapplikationer.

Men nVent Thermal Management är så mycket mer än bara produkter och service. Våra anställda är bland världens mest entusiastiska, och vårt engagemang betyder inte bara service till kunden. Vi vill se till att vara viktiga inte bara för våra kunder och inom våra industrier, utan även för världen i stort. Antingen vi arbetar fram mer energisnåla produkter och lösningar som minskar trycket på miljön, eller ger tillbaka till samhället vid välgörenhetsevenemang, så vill anställda på nVent Thermal Management alltid arbeta för att göra skillnad i världen.

De viktigaste märkestillverkarna: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER , och TRACETEK

Connection and Protection